Partnereim Linkjei:

Linkkatalógus: http://link-gyujtemeny.extra.hu

Tündérvölgy: http://tundervolgy.honlapepito.hu/

Kunsági Major

Több évtizedes múlttal és hagyománnyal rendelkező, megújult major.
A Kiskunsági Nemzeti Park határán fekvő létesítmény egyesíti magában a magyar Puszta hagyományait, a magas szintű, barátságos tanyasi vendéglátást és a mai igényeket maximálisan kielégítő szabadidős szolgáltatásokat, emellett kiválóan alkalmas vállalati rendezvények, kirándulások, csapatépítő programok, üzleti konferenciák, kongresszusok lebonyolítására.
A magyar pusztát megismerni vágyó, és szolgáltatásai iránt érdeklődő látogatók számára naponta szerveznek lovasbemutatóval, kocsikázással és cigányzenés ebéddel vagy vacsorával teljes pusztaprogramot.
5 patkós szállodájuk felújított, korszerűen felszerelt szobáiban várják pihenni vágyó szállóvendégeiket, akiket fél- és teljes panziós ellátásban a magyar konyha ízeivel kényeztetnek.

Bármilyen típusú rendezvényre ,legyen az magán- vagy céges rendezvény, ajánljuk a helyszínt programajánlataival egyetemben!

Gombai Cukrászda

Veresegyházán működő családias hangulatú cukrászda. Széles választék mindenből,mindig friss házi készítésű termékek jellemzik a partneremet.Süteményeik,tortáik,díszítésük követi a  mai trendeket.Természetesen a hagyományos vonal sem idegen a cukrászmesterek előtt. Minden kérést,megrendelést rövid határidővel vállalnak.A távolság nem akadály,mert a kiszállítás is megoldható.